Výtahové Komunikátory

Potřebuji poradit

Vše o výtahových komunikátorech

Rozvijíme naši partnerskou síť

Co vám můžeme nabídnout

  Projektové slevy
  Projektové poradenství
  Bezplatné zápůjčky

  Technická podpora
  Obchodní a technická školení
  Standartní záruka 3 roky

  Prodloužená záruka
  Expresní oprava
  Oprava výměnou

POTŘEBUJI PORADIT S VÝBĚREM

ZDE

CHCI NAKUPOVAT

Nechte si poradit od ODBORNÍKA na výtahové komunikátory

 

Roman Vlna
Senior Product Manager

Tel: +420 602 961 338 / +420 251 109 392
E-mail: [email protected]

Vše o Výtahových komunikátorech

Výtahové komunikační systémy umožňují spojení mezi výtahovou kabinou a důležitými pracovišti technické podpory, nejčastěji dispečerskými středisky nebo non-stop servisními službami. Mají 2 základní funkce – pomoc při tísňové situaci a zároveň jsou také asistentem při pravidelném servisu.

Ty nejkvalitnější komunikátory vyvíjí a nabízí společnost 2N.

MONITORING VÝTAHU

Ve všech budovách s výtahem je důležité monitorovat stav těchto zařízení 24 hodin denně. Získáte tak důležité informace o provozu výtahu, technických poruchách či uvíznutých osobách.

Komunikátory od společnosti 2N umožňují kontrolovat funkčnost výtahů na dálku. Aktuální data o monitorovaných výtazích pak okamžitě odesílají prostřednictvím internetu nebo mobilní sítě do servisního centra.

Výhodou neustálé monitorovací služby, kromě zvýšení celkové bezpečnostní situace v dané budově, je výrazné zkrácení času odstávky výtahu po dobu opravy a minimalizace servisních nákladů. V neposlední řadě se díky video monitoringu výrazně zvýší i zabezpečení prostor kabiny výtahu před útoky vandalů.

NOUZOVÁ VÝTAHOVÁ KOMUNIKACE

    Ve všech budovách s výtahem je třeba zajistit obousměrnou nouzovou komunikaci z kabiny, abychom se vyhnuli uvěznění cestujících a navíc také splnili přísné evropské normy.

    V případě uvíznutí ve výtahu si každý snadno přivolá odbornou pomoc pouhým stiskem jednoho tlačítka. Výtahové komunikátory zajistí spojení mezi výtahovou kabinou a důležitými pracovišti technické podpory jako jsou např. servisní technik nebo nonstop vyprošťovací služba.

    KOMUNIKÁTOR IP, ANALOG NEBO DIGITÁL

    IP: Pro připojení IP komunikátoru, kamery, přístupové čtečky a reklamního displeje v kabině výtahu postačí jedna IoT brána a dvě žíly ve vlečném lanu.

    Doporučujeme- 2N® LiftGate – IoT brána, která změní obyčejný výtah na moderní IP řešení 21. století. IP konektivitu do kabiny dostanete po 2 vodičích ve vlečném kabelu. Kombinuje funkce LTE routeru, zálohovaného zdroje napájení, převodníku (2-drát na IP) a switche.

    Analog: Řešení, kdy se připojí analogový komunikátor k moderní analogové bráně a hlasová i datová komunikace běží přes mobilní síť.

    Doporučujeme-2N® EasyGate IP  – Přejděte plynule na moderní 4G, připojte analogový výtahový komunikátor do brány. Pokud používáte k nouzové komunikaci staré mobilní sítě, pokračujte. Až budete připraveni přejít na 4G, stačí jeden klik v nastavení. Brána navíc podporuje technologii VoIP (SIP), která jediná zaručí spolehlivý přenos signálu DTMF.

    Digitální: Díky tomuto typu komunikátoru vám při řešení nouzové komunikace z výtahu odpadnou starosti s budováním nové kabeláže. Digitální výtahové komunikátory jsou komplexní a modulární.

    Doporučujeme-2N® Lift8 – Vysoce modulární výtahový komunikační systém je díky dvoudrátové sběrnici snadno instalovatelný do jakéhokoliv výtahového prostředí.

    NIŽŠÍ NÁKLADY

    Jediná brána s jednou SIM kartou vám zajistí spolehlivou nouzovou komunikaci s operátorem. A to nejen pro jeden výtah, ale například s modulárním řešením 2N Lift8 může brána obsloužit až 8 šachet. V každé šachtě navíc může být až šest komunikátorů.

    Obdobně ušetříte i třeba s IoT bránou 2N® LiftGate. Ta v sobě kombinuje funkce několika zařízení – LTE routeru, switche, převodníku a zdroje záložního napájení. Navíc opět přes jedinou SIM kartu zajistí hlasovou i datovou komunikaci pro chytrá zařízení v kabině výtahu, pro kontrolér i pro IP telefon ve strojovně.

    Nejste si jistí, jaký výtahový komunikátor vybrat? Rádi vám poradíme. 

    Rozvíjíme naší partnerskou síť

    Hledáme obchodní a instalační partnery z celé České republiky!

    Chcete spolupracovat v oblasti dodávek špičkových výtahových komunikátorů?
    Náš velkoobchod Vám tuto spolupráci nabízí. Ozvěte se nám pro více informací.